icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
HĂ€lsa, mat,livsstil.
12 april 2019 05:29
3

Bra först och sen inte

Godmorgon😉

Skönt med fredag. Nu vet jag inte mera. Orkar inte springa hos doktorn mera. Min kropp har nĂ„gon form av försvarsmekanism. Förra lördagen tĂ€nkte jag, nu Ă€r det en vecka sedan jag trĂ€nade och blev inte sjuk. Jippi, sĂ„ lĂ„ngt bra. TrĂ€nade lite lĂ€ttare, dĂ„ jag inte trĂ€nat pĂ„ lĂ€nge. Gick pĂ„ gĂ„ngbande i 35 minuter. KĂ€nndes bra. NĂ„gra timmar senare fick jag ont i halsen och blev förkyldđŸ€§đŸ˜ĄđŸ‘č Min kropp vill tydligen inte att jag trĂ€nar. NĂ„gon som har eller har haft detta problem? Vad har ni i sĂ„ fall gjort Ă„t detta? Har börjat Ă€ta tabletter frĂ„n hĂ€lsokostaffĂ€ren som skall förstĂ€rka immunförsvaret. Hoppas pĂ„ bĂ€ttring. Börjar bli trött. Vill ju trĂ€na.

Ha de bra. Kram!

894af081-9f37-4b4d-9f67-884fb7fc2890.jpg

Kommentarer

 • 12 apr 2019 06:46
  Bella50

  Jag vet hur det Àr att vilja ...men inte kunna röra sig som man vill. 

  Hoppas du fĂ„r bukt med detta tillstĂ„nd.✌

   

 • 12 apr 2019 08:35
  aregnisw

  Skratta Àr bra för mycket men vi gör det inte sÄ ofta som man vill du ....

 • 13 apr 2019 07:20

  Förutom tvÄ rejÀla förkylningar har jag cksÄ haft en lÄgintensiv dito till och frÄn hela vintern. Man ska ju inte trÀna med ont i halsen eller feber sÄ det Àr lite tröttsamt. LÀste ett bra tips till som man kan hÄlla koll pÄ. Ta din vilopuls under en vecka, dvs ta pulsen innan du sÀtter dig upp i sÀngen pÄ morgonen. NÀr du dÄ vet ditt normalvÀrde har du en indikation pÄ om det Àr lÀge att trÀna eller inte. Förhöjd vilopuls - ingen trÀning. Men om man kÀnner sig ok kan man ju alltid promenera eller köra lite mer försiktigt typ lite yoga.

Logga in för att skriva en kommentar.