icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
12 april 2019 05:29
3

Bra först och sen inte

Godmorgon😉

Skönt med fredag. Nu vet jag inte mera. Orkar inte springa hos doktorn mera. Min kropp har någon form av försvarsmekanism. Förra lördagen tänkte jag, nu är det en vecka sedan jag tränade och blev inte sjuk. Jippi, så långt bra. Tränade lite lättare, då jag inte tränat på länge. Gick på gångbande i 35 minuter. Känndes bra. Några timmar senare fick jag ont i halsen och blev förkyld🤧😡👹 Min kropp vill tydligen inte att jag tränar. Någon som har eller har haft detta problem? Vad har ni i så fall gjort åt detta? Har börjat äta tabletter från hälsokostaffären som skall förstärka immunförsvaret. Hoppas på bättring. Börjar bli trött. Vill ju träna.

Ha de bra. Kram!

894af081-9f37-4b4d-9f67-884fb7fc2890.jpg

Kommentarer

 • 12 apr 2019 06:46
  Bella50

  Jag vet hur det är att vilja ...men inte kunna röra sig som man vill. 

  Hoppas du får bukt med detta tillstånd.✌️

   

 • 12 apr 2019 08:35
  aregnisw

  Skratta är bra för mycket men vi gör det inte så ofta som man vill du ....

 • 13 apr 2019 07:20

  Förutom två rejäla förkylningar har jag ckså haft en lågintensiv dito till och från hela vintern. Man ska ju inte träna med ont i halsen eller feber så det är lite tröttsamt. Läste ett bra tips till som man kan hålla koll på. Ta din vilopuls under en vecka, dvs ta pulsen innan du sätter dig upp i sängen på morgonen. När du då vet ditt normalvärde har du en indikation på om det är läge att träna eller inte. Förhöjd vilopuls - ingen träning. Men om man känner sig ok kan man ju alltid promenera eller köra lite mer försiktigt typ lite yoga.

Logga in för att skriva en kommentar.