icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 juni 2012 23:40
2

dålig start på dagen.

[FET]dagen började med en alldeles för stor frukost av fel ingredienser. Jag vet att man sak äta lite och ofta men i min familj så är det något fel på oss. Vi kan inte bara äta 2 godis bitar och sen vara nöjda, det går liksom inte. Utan istället så proppar vi i oss massa godis tills vi spyr. (ett exempel då) Sedan så tog jag en varm macka. Ska köpa nyttigare bröd och skippa osten nästa gång jag tar det. Sedan var jag och min väninna ute och gick en stund. Men så gick vi förbi ett glass stånd och var bara tvungna att köpa varsin glass. Jag ångrar djupt att jag åt den glassen. Men aja, gjort är gjort. Sedan på kvällen åt jag 2 stora portioner av köttfärsås och spagetti. Efter det så tog jag 2 smoothis. Så denna dagen har gått helt åt skogen kan man ju lugnt säga. Satsar stenhårt att det ska gå bättre.

Kommentarer

  • 12 juni 2012 06:17
    Jag som själv gillar att äta bröd till frukost brukar köpa sånt där färdiggjort LCHF bröd i affären. Det är lite kolhydrater å saftigt å jätte gott! =) Peppande kramar! =)
  • 12 juni 2012 08:52
    Vill bara börja med att säga att du är inte ensam, åh vad jag känner igen mig i mycket. Och det finns ingenting som heter lite när det kommer till allt det där onödiga, det är allt eller inget, åtminstone för mig :/ För mig funkade det inte med att bara tvärt sluta med allt utan har fått tagit det lite i taget. Ett nyttigare men gott bröd till frukost med ägg (får i gång förbränningen) eller skinka/ost och grönsaker, gott och nyttigt. Jag ser alltid till att ha någon sorts sallad eller grönsak till maten och tar halva tallriken med grönt, då kan jag ändå njuta av all mat och äta mig mätt på ett nyttigt sätt :) Om du inte kan ge upp godis helt och hållet (för mig var det jättetufft) så prova choklad med 70% eller mer, även nötter är bra mot godissuget. Och det viktigaste av allt, om du får bakslag så ge inte upp, tänk på att i morgon är en ny dag med nya möjligheter :) Det tog mig 3 månader att bli kvitt mitt socker beroende men både upp och nedgångar men nu mår jag mycket bättre, och kan jag så är jag övertygad om att du kan med :) Pepp kramar 4mom

Logga in för att skriva en kommentar.