icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 juni 2012 19:24
2

dålig dag igen. Någon som har tips?

denna dagen börjar likadan som den förra. alldeles för stor frukost. Efter det satt jag en bra stund framför tv:en och hade ingenting att göra. Till lunch tog jag en varm macka/toast. Vid halv 4 tiden så bestämde jag mig för att gå en promenad i det fina vädret. Själv föredrar jag att ta promenader istället för att jogga. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att vara ute och jogga eller överhuvudtaget träna. Jag önska verkligen jag tyckte det var lite roligare i alla fall. Då skulle jag få den känslan att att det var lönt svettet och jobbet. Så jag gick ner till stranden då min sambo ringer och frågar var jag är. Då slog det mig! Jag hade helt glömt bort att han hade glömt nycklarna och hade handlat efter jobbet. Så jag fick springa från stranden till närmaste väg där han hämtade upp mig. Så då fick jag lite extra motion eller inte. Eftersom att han skjutsade mig hem... Sedan på kvällen åt jag 1 och en halv hemmalagad hamburgade. Är det någon som har tips på rolig träning? eller något roligt som är träning?

Kommentarer

  • 12 juni 2012 20:29
    Jag brukar lyssna på bra musik när jag är ute och går. Jag är som du föredrar att promenera. Jag brukar även ha en kompis med mej och då pratar vi så mycket att vi glömt av att vi gått lång och fort. Vet inte om tipsen är så nya för dej men så brukar jag göra då blir det lite roligare. Hoppas det hjälpte dej lite.
  • 12 juni 2012 21:38
    Testa Zumba!! Det roligaste jag gjort!! Drog med mig mamma en gång till tv:n och vi körde ett pass, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!!

Logga in för att skriva en kommentar.