icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
26 juli 2012 20:45

är det farligt?

har inte varit inne här på ett bra tag eftersom att det har hänt ganska mycket i mitt liv på sistonde. Men för lite mer än en veckA sedan så bestämde jag mig för att nu vart det dags att gå ner i vikt för gott. Första veckan gick super, jag var ute och sprang 2 gånger och tänkte på allt jag åt. Tyckte faktiskt det var lite roligt att vara ute och springa till och med. Men nu andra veckan så är det verkligen inte lika roligt. Vet inte vad som hände riktigt. Men även om jag inte tycker det är roligt så vet jag att jag måste för min egna skull. Ställde mig på vågen idag och märkte att jag gått ner ca 2 kg på 12 dagar. Är det farligt? själv tycker jag inte de 2 kg som jag tappat inte syns.. jag vet att de första kg är lättast och vet inte hur jag ska få det att fortsätta? någon med tips? en annan sak är att jag dricker otroligt mycket coca cola light/zero. Nästan 1 L per dag.. och tuggar mycket, mycket tuggummi. Är det farligt? och vad kan hända? kram

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.