icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mot56kgs blogg

80 kg 56 kg 151
28 juni 2020 14:53
3

Men vad händer?

Herregud. Det går ju inte ens att gå lite sakta till affären och handla utan att bli sjöblöt av svett. För övrigt så känns det svårt idag, vet inte hur jag ska överleva den här dieten? Har hållt på en vecka bara och det enda jag tänker på är när jag ska få äta nästa måltid. Har insett att jag ätit sjukt mycket mat tidigare, och att gå från det som tidigare känts helt normalt för mig till det här lilla känns ju jättekonstigt. Vilka miniportioner. Är det så här normalviktiga äter hela tiden? Jag har för övrigt insett att maten innehåller fler kalorier än man kanske tror och att "uppskatta mängden" utan att faktiskt väga kan vara helt förödande. Så nu väger jag om jag känner mig det minsta osäker.

 

Hoppas att den här svåra känslan försvinner snart. Just nu skulle jag kunna strunta i allt och trycka i mig hur mycket skräp som helst. Men det kommer jag inte att göra. Ska verkligen göra allt för att fortsätta på samma spår. Och just det, glömde nästan berätta; på en vecka har jag tappat 1 kg. Det är inte så dumt ändå!

Gillar

Kommentarer

 • 28 jun 2020 21:13

  Grattis till bra resultat! Du klarar en dag till! Och en till, och en till. winkyes

  Vad kör du?

 • 28 jun 2020 21:26

  Tack MagganD! 😊

   

  Åh, jag kör inte direkt fullt ut på någon diet, utan just nu är det en LCHF-inspirerad diet med mindre kolhydrater där jag också räknar kalorier, typ. Får se om jag vågar mig på ren LCHF framöver, måste lära mig att äta lite mindre mat först 😅

 • 29 jun 2020 08:22

  Jag äter LCHF. Mängden fett gör att jag automatiskt minskar portionerna eftersom det är så mättande. yes

Logga in för att skriva en kommentar.