icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har gjort detta ett antal gånger förut de senaste åren. Två gånger lyckades jag nå normalvikt. Första gången, sep 2013, började jag att ta itu med min övervikt som smugit sig på och gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år (totalt över 35 kg) och vägde vid starten då det mesta jag någonsin vägt nästan 100 kg och gick ned till 63 kg. Tyvärr fick jag ett bakslag ganska kort tid därefter och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 gick ned ca 25 kg igen till normalvikt. Sen har jag gått lite upp och ner sen dess men inte nått normalvikt. Ifjol sommar (2018) var jag 6-7 kg ifrån när jag tappade taget. Nu gör jag denna resa för sista gången, "so help me God". Nu måste jag lära mig att hålla fast vid normalvikt! Jag tycker inte egentligen att det är någon större konst att gå ned i vikt bara man är envis och följer sina rutiner men svårigheten för mig är att hålla vikten när man nått normalvikt. Mitt problem är att jag "glömmer" bort min vikt och hälsa när andra saker händer i livet så problem med relationer, flyttar, nya jobb etc, har tagit bort mitt fokus från min hälsa och "plötsligt" har jag gått upp ca 20 kg igen. Började med viktminskningen igen i januari 2019. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här: http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872

För övrigt började jag springa för några år sedan och har varit med på två Tjejmilen där jag sprungit en mil på ca 60 minuter och mitt mål är nu att springa för tredje gången hösten 2019.
6 juni 2020 00:12
2

Vad har varit bra idag?

* Ledigt istället för Nationaldagen imorgon

* Var på rea igen på Indiska och Kappahl, köpte 2 tunikor till på Indiska för 80 kr styck och en jättestor duk som man också kan ha som sängöverkast för 80 kr också. På Kappahl köpte jag en jättefin kjol för 100 kr. Kul att fynda!

* Vilat

* Promenerat totalt en timme 20 minuter i skogen 

* Chattat med en kompis

* Pratat med mamma i telefonen

* Gjort lite hjärngympa via app

* Sett lite på play

Gillar

Kommentarer

  • 6 jun 2020 01:45
    biggan1e

    Kul att du gjort så fina fynd nu och tidigare. Hoppas att det går att jobba när du kan ta pauser. Om  FK tycker jag inte. Hoppas att det går bra imorgon och att söndagen blir fin.

  • 7 jun 2020 23:51

    Tack och tack desamma! 😊 

Logga in för att skriva en kommentar.