icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

mosels blogg

422607
Började i sep 2013 att ta itu med min övervikt som smugit på de senaste åren. Gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år men sen fick jag ett bakslag och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Vilken ångest. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 har nu i november 2016 gått ner ca 25 kg igen och nått normalvikt. Jag har nu ca 6-7 kg kvar till min målvikt. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här:http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872
16 maj 2018 19:41

Vad har varit bra idag?

* Promenerat totalt en timme

* Klippt mig

* Var på stan ikväll 

* Såg två rådjur ikväll , ett av dem alldeles nära mig 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.