icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mosels blogg

1032541
Har gjort detta ett antal gånger förut de senaste åren. Två gånger lyckades jag nå normalvikt. Första gången, sep 2013, började jag att ta itu med min övervikt som smugit sig på och gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år (totalt över 35 kg) och vägde vid starten då det mesta jag någonsin vägt nästan 100 kg och gick ned till 63 kg. Tyvärr fick jag ett bakslag ganska kort tid därefter och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 gick ned ca 25 kg igen till normalvikt. Sen har jag gått lite upp och ner sen dess men inte nått normalvikt. Ifjol sommar (2018) var jag 6-7 kg ifrån när jag tappade taget. Nu gör jag denna resa för sista gången, "so help me God". Nu måste jag lära mig att hålla fast vid normalvikt! Jag tycker inte egentligen att det är någon större konst att gå ned i vikt bara man är envis och följer sina rutiner men svårigheten för mig är att hålla vikten när man nått normalvikt. Mitt problem är att jag "glömmer" bort min vikt och hälsa när andra saker händer i livet så problem med relationer, flyttar, nya jobb etc, har tagit bort mitt fokus från min hälsa och "plötsligt" har jag gått upp ca 20 kg igen. Började med viktminskningen igen i januari 2019. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här: http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872

För övrigt började jag springa för några år sedan och har varit med på två Tjejmilen där jag sprungit en mil på ca 60 minuter och mitt mål är nu att springa för tredje gången hösten 2019.
23 januari 2019 21:18
2

Vad har varit bra idag?

* Ätit sunt

* Minus på vågen

* Promenerat totalt 25 minuter

* Gick till gympa och tänkte återuppta träningen (men sämre att jag skadade mig) 

* Bra att jag till sist kunde ta mig hem ikväll efter jag gjort illa mig (alla taxibolag var fullbokade...) Tur i oturen. 

* Pratat med en kompis i telefonen

* Sett några avsnitt av serie på tv 

Kommentarer

  • 24 jan 2019 00:07
    Monqi

    Ojoj va tråkigt att du gjorde illa dig, hoppas det inte var allvarligt och att du snabbt blir bra igen! Så typiskt när du kom iväg att det blev så. ❤

  • 24 jan 2019 13:56

    Tack ja, det är typiskt. 

Logga in för att skriva en kommentar.