icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har gjort detta ett antal gånger förut de senaste åren. Två gånger lyckades jag nå normalvikt. Första gången, sep 2013, började jag att ta itu med min övervikt som smugit sig på och gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år (totalt över 35 kg) och vägde vid starten då det mesta jag någonsin vägt nästan 100 kg och gick ned till 63 kg. Tyvärr fick jag ett bakslag ganska kort tid därefter och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 gick ned ca 25 kg igen till normalvikt. Sen har jag gått lite upp och ner sen dess men inte nått normalvikt. Ifjol sommar (2018) var jag 6-7 kg ifrån när jag tappade taget. Nu gör jag denna resa för sista gången, "so help me God". Nu måste jag lära mig att hålla fast vid normalvikt! Jag tycker inte egentligen att det är någon större konst att gå ned i vikt bara man är envis och följer sina rutiner men svårigheten för mig är att hålla vikten när man nått normalvikt. Mitt problem är att jag "glömmer" bort min vikt och hälsa när andra saker händer i livet så problem med relationer, flyttar, nya jobb etc, har tagit bort mitt fokus från min hälsa och "plötsligt" har jag gått upp ca 20 kg igen. Började med viktminskningen igen i januari 2019. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här: http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872

För övrigt började jag springa för några år sedan och har varit med på två Tjejmilen där jag sprungit en mil på ca 60 minuter och mitt mål är nu att springa för tredje gången hösten 2019.
22 augusti 2018 11:45
1

Telefonförsäljare ringer och ringer

Jag vet inte vad som hänt. På förmiddagen idag har det redan ringt fem främmande telefonnummer och när jag googlade var det som jag anade telefonförsäljare. Varför ringer de just idag en efter en tro. Jag har anmält mig till NIx förut men vet inte om alla bryr sig om det. Jag brukar få samtal ibland då och då men att fem olika nummer ringer på en förmiddag är ju rekord. Mycket irriterande. Jag svarade inte och har nu blockerat numren. Finns det något sätt att en gång för alla bli av med alla dessa telefonförsäljare?

 

Ha en trevlig onsdag!

Kommentarer

  • 22 aug 2018 12:43

    Tyvärr inte, och det som är mest irriterande är att om man en gång varit kund t ex så har de rätt att följa upp med kundsamtal, så vissa kan man inte Nixa bort.

    Jag använder en app, Truecaller, och blockar bort dem allt eftersom.

    Tack det samma!!

Logga in för att skriva en kommentar.