icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mosels blogg

1874261
Har gjort detta ett antal gånger förut de senaste åren. Två gånger lyckades jag nå normalvikt. Första gången, sep 2013, började jag att ta itu med min övervikt som smugit sig på och gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år (totalt över 35 kg) och vägde vid starten då det mesta jag någonsin vägt nästan 100 kg och gick ned till 63 kg. Tyvärr fick jag ett bakslag ganska kort tid därefter och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 gick ned ca 25 kg igen till normalvikt. Sen har jag gått lite upp och ner sen dess men inte nått normalvikt. Ifjol sommar (2018) var jag 6-7 kg ifrån när jag tappade taget. Nu gör jag denna resa för sista gången, "so help me God". Nu måste jag lära mig att hålla fast vid normalvikt! Jag tycker inte egentligen att det är någon större konst att gå ned i vikt bara man är envis och följer sina rutiner men svårigheten för mig är att hålla vikten när man nått normalvikt. Mitt problem är att jag "glömmer" bort min vikt och hälsa när andra saker händer i livet så problem med relationer, flyttar, nya jobb etc, har tagit bort mitt fokus från min hälsa och "plötsligt" har jag gått upp ca 20 kg igen. Började med viktminskningen igen i januari 2019. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här: http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872

För övrigt började jag springa för några år sedan och har varit med på två Tjejmilen där jag sprungit en mil på ca 60 minuter och mitt mål är nu att springa för tredje gången hösten 2019.
24 oktober 2016 18:53
6

Neeeej - FLYTT IGEN!!!!!

Jag har fått besked att jag bara får hyra där jag bor nu fram till ärsskiftet. ÅHHH NEEEEJ, nu måste jag leta nytt boende igen, jag har bara bott här i 1,5 månad. Jag blir så trött och slut på det här. Att det ska vara så svårt att hitta bostad, man blir ju galen för mindre. Jag var så glad att jag hittat denna lägenhet nära jobbet.

Stor suck.

Gillar

Kommentarer

 • 24 okt 2016 19:24
  gasten

  Fy så jobbigt, det som är så ont om lägenheter nu, hoppas att du hittar något bra !

 • 24 okt 2016 21:13
  Bella50

  Men oj, hur kan det komma sig...efter såå...kort tid 😧😲👎

 • 24 okt 2016 23:48

  Vad jobbigt, lycka till håller båda för dig yesyessmiley

 • 25 okt 2016 06:23

  Först sa tjejen jag hyr av att jag fick hyra ett år fram till nästa sommar som jag ville men då vi skulle skriva kontrakt och jag i princip var på väg att flytta in så sa hon att hon ville skriva fram till årsskiftet först. Hon skulle prova att vara sambo. Hon sa att jag nog fick hyra fram till sommaren men hon ville ha en säkerhet i fall att. Tydligen har det inte funkat md samboskapet för nu vill hon flytta tillbaka. Jag hade förstås hoppats att jag skulle få hyra hela perioden. Just nu känns det som jag inte ens orkar tänka på detta, vet inte hur jag ska orka börja leta igen.

  Senast uppdaterad 25 okt 2016 06:24

 • 25 okt 2016 06:30
  Bella50

  Nej, det förstår jag. Du har väl knappt packat upp än...vilket iofs är "bra".

  Nu var ju tjejen inte helt "oärlig" som sa som hon gjorde.

  Hoppas nu du hittar nåt annat , där du får landa ett tag.🤔

  Dessa ständiga  " uppbrott" är säkert inte bra på något sätt.

  Hör dig för på ditt nya jobb..."plötsligt händer det"... som de säger i Triss-reklamen 😆

  Pepp i massor 👍👍

 • 25 okt 2016 21:00

  Tack!  Ja, jag hoppas det löser sig. Det känns verkligen jobbigt att flytta runt. Jag delvis ångrar mitt beslut att ta detta jobb som innebar en ny flytt och nu alltså en flytt till. Men nu är det som det är. Ja, tänk om man kunde vinna på triss! :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.