icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mosels blogg

1615751
Har gjort detta ett antal gånger förut de senaste åren. Två gånger lyckades jag nå normalvikt. Första gången, sep 2013, började jag att ta itu med min övervikt som smugit sig på och gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år (totalt över 35 kg) och vägde vid starten då det mesta jag någonsin vägt nästan 100 kg och gick ned till 63 kg. Tyvärr fick jag ett bakslag ganska kort tid därefter och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 gick ned ca 25 kg igen till normalvikt. Sen har jag gått lite upp och ner sen dess men inte nått normalvikt. Ifjol sommar (2018) var jag 6-7 kg ifrån när jag tappade taget. Nu gör jag denna resa för sista gången, "so help me God". Nu måste jag lära mig att hålla fast vid normalvikt! Jag tycker inte egentligen att det är någon större konst att gå ned i vikt bara man är envis och följer sina rutiner men svårigheten för mig är att hålla vikten när man nått normalvikt. Mitt problem är att jag "glömmer" bort min vikt och hälsa när andra saker händer i livet så problem med relationer, flyttar, nya jobb etc, har tagit bort mitt fokus från min hälsa och "plötsligt" har jag gått upp ca 20 kg igen. Började med viktminskningen igen i januari 2019. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här: http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872

För övrigt började jag springa för några år sedan och har varit med på två Tjejmilen där jag sprungit en mil på ca 60 minuter och mitt mål är nu att springa för tredje gången hösten 2019.
5 december 2017 16:06
3

Kom igen!

Jag har totalt spårat ut vad gäller mat, känner mig så trött och slut och orkar inte tänka på annat men jag måste ta nya tag. Läser lite gamla inlägg både som insikt i vad som händer och som motivation. Det gäller att ta nya tag.

https://www.matdagboken.se/blogg/mosel/kaenslornas-inverkan-pa-matintag-be-a-warrior

 

Ha en trevlig kväll!

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 dec 2017 18:51
  Bella50

  Du kommer igen...det är jag säker på. 👍

 • 5 dec 2017 20:43
  gasten

  Jag har också spårat ur angående maten! 

  Men vi får ta nya tag 2018! 

  Pepp pepp och lycka till! 

 • 5 dec 2017 21:14

  du kommer igen! kramar i massor!!!!!!heart

Logga in för att skriva en kommentar.