icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

mosels blogg

98 kg 58 kg 397835
Började i sep 2013 att ta itu med min övervikt som smugit på de senaste åren. Gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år men sen fick jag ett bakslag och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Vilken ångest. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 har nu i november 2016 gått ner ca 25 kg igen och nått normalvikt. Jag har nu ca 6-7 kg kvar till min målvikt. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här:http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872
13 augusti 2017 06:56
1

474. VAD HAR VARIT BRA IDAG? (igår) (Bild)

* Packade och fixade hela dagen 

*Hämtade fler kartonger på Ica 

* Tog en härlig promenad i skogen och sprang även en bit 

* Promenerade totalt en timme 30 minuter 

* Joggade knappt 20 minuter 

* Såg rådjuren igen utanför mitt fönster och bocken kom precis runt hörnet på huset när jag stod vid det öppna fönstret så han var alldeles nära, någon meter ifrån mig innan han såg mig och skuttade iväg en bit. Såg dock inga kid. Bara paret men det kanske är ett annat par. Hoppas kiden jag sett förut är ok. På morgonen såg jag också bocken, då låg han så sött i skogen på en höjd precis i sikt från mitt fönster. Jag kommer att sakna mina rådjur så mycket när jag flyttar. Det är roligt att ha deras sällskap. 

* En kompis tipsade om flytthjälp så nu har jag beställt det för det skulle bli så jobbigt med flytten då jag måste göra det själv. Nog jobbigt att packa. Hade fått tag på en person som erbjudit sig att köra om jag hyrt en bil  men jag hade varit tvungen att bära allt själv och nu när jag packar inser jag hur mycket det är trots ett tillfälligt boende, 14 kartonger plus resväskor och täcken och moppar och grejer. Jag var nog för stressad för jag kom själv inte på tanken om flytthjälp och trodde också att det skulle vara jättedyrt men när kompisen tipsade mig och menade inte alls så dyrt så hittade jag en firma som hade ett överkomlig pris och möjlighet trots kort varsel.  

693c58be-a8d7-4e8a-acc9-5124f034ffb5.JPG

Gillar

Kommentarer

  • 13 aug 2017 07:30
    Bella50

    Det var ett klokt beslut om att hyra bärhjälp. 👏👍

    Senast uppdaterad 13 aug 2017 07:31

Logga in för att skriva en kommentar.