icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

mosels blogg

422610
Började i sep 2013 att ta itu med min övervikt som smugit på de senaste åren. Gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år men sen fick jag ett bakslag och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Vilken ångest. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 har nu i november 2016 gått ner ca 25 kg igen och nått normalvikt. Jag har nu ca 6-7 kg kvar till min målvikt. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här:http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872
19 juni 2017 23:28

420. VAD HAR VARIT BRA IDAG?

* Promenerat totalt två timmar 

* Härlig skogspromenad 

* Strålande sol 

* Åt lunch med en kompis 

* Åkte till Solna ikväll och promenerade och kollade lite runt där jag bott förut för över 10 år sedan. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.