icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mosels blogg

1570762
Har gjort detta ett antal gånger förut de senaste åren. Två gånger lyckades jag nå normalvikt. Första gången, sep 2013, började jag att ta itu med min övervikt som smugit sig på och gick ner ca 30 kilo på mindre än ett år (totalt över 35 kg) och vägde vid starten då det mesta jag någonsin vägt nästan 100 kg och gick ned till 63 kg. Tyvärr fick jag ett bakslag ganska kort tid därefter och gick upp över 20 kg på ett halvår i samband med en stor flytt och allt vad det innebar. Jag tog tag i viktminskningen igen i jan 2016 gick ned ca 25 kg igen till normalvikt. Sen har jag gått lite upp och ner sen dess men inte nått normalvikt. Ifjol sommar (2018) var jag 6-7 kg ifrån när jag tappade taget. Nu gör jag denna resa för sista gången, "so help me God". Nu måste jag lära mig att hålla fast vid normalvikt! Jag tycker inte egentligen att det är någon större konst att gå ned i vikt bara man är envis och följer sina rutiner men svårigheten för mig är att hålla vikten när man nått normalvikt. Mitt problem är att jag "glömmer" bort min vikt och hälsa när andra saker händer i livet så problem med relationer, flyttar, nya jobb etc, har tagit bort mitt fokus från min hälsa och "plötsligt" har jag gått upp ca 20 kg igen. Började med viktminskningen igen i januari 2019. Jag följer "gådieten" och om någon är intresserad av att läsa lite mera om hur jag gått tillväga se ett tidigare inlägg här: http://www.matdagboken.se/?p=blogg&BloggID=15910872

För övrigt började jag springa för några år sedan och har varit med på två Tjejmilen där jag sprungit en mil på ca 60 minuter och mitt mål är nu att springa för tredje gången hösten 2019.
17 juni 2017 07:29
3

417. VAD HAR VARIT BRA IDAG? (igår) Bilder på några jag mötte

* Promenerat totalt 50 minuter 

* Åt lunch med en kompis 

* Gick på after work på Söder med samma kompis 

* Mötte dessa gudomligt gulliga rådjur på hemväg. Tänk vad jag hamnat mitt i naturen i Stockholm. Jag råkade skingra kiden när jag kom gående innan jag sett dem. Den ena sprang till skogs upp i en backe  och man hörde världens prassel hur den sprang runt och den pep och pep och pep så förtvivlat och letade väl mamman. Då backade jag så mamman hittade den. På andra bilden möttes de igen. Den rusade fram så glatt när hittade henne. Det var så gulligt alltihopa. Laddar strax upp bilder. Lite otydligt men det var skumt ute sent igår kväll. 

f14ea54a-752a-4528-9c27-2f012feb83a5.jpg

e158a1a6-6bbb-4a07-8cd8-6bcde9bc6402.JPG

 

Gillar

Kommentarer

 • 17 jun 2017 07:34
  Tita

  Som vanligt är du en påpasslig och riktigt duktig fotograf!☀️☀️☀️☀️

 • 17 jun 2017 08:12

  Tack så mycket Tita! 

 • 17 jun 2017 21:48

  Ja de små liven är söta njuter i fulla drag av min djurpark varje dag ungarna blir inte rädda för mig ekor ungen skulle gå och handmata men vill inte ha den så tam så den går inn, fågelungarna säter sig på räcket mellan minna händer och tittar på en och de vet när jag fyller på maten de kommer på en gång då ransonerar lite nu fyller rören och stugan på morgonen sen får de leta lite mat med. Men en dryg halv hink solrosfrän går det åt per dag.

Logga in för att skriva en kommentar.