icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 25 år gammal tjej från Blekinge. Jag vill komma tillbaka till den form som jag var i innan graviditeten eller egentligen ännu längre tillbaka. Ännu vet jag inte var vågen kommer att sluta uppåt men det kommer troligen inte bli helt enkelt. Motion har av förklarliga skäl inte varit något jag kunnat unna mig de senaste månaderna men målet är att se snygg ut i en bröllopsklänning i slutet av juli.

Det kommer att bli ett försök att som nybliven förälder håla koll på både matintag samt att försöka träning i den mån det är möjligt. Ingen snabbmat, godis, chips, läsk eller övrig skit skall konsumeras överhuvudtaget efter det att barnet är fött.

Önska mig lycka till!!
20 April 2011 11:34

Så jäkla sugen på Key lime pie...

Men det lär jag inte få någon idag tyvärr, eller egentligen är det nog ganska bra då jag faktiskt inte behöver äta [FET]Key lime pie[/FET]... Jag har inte tränat på två veckor kom jag på idag. Två hela veckor. Oops :S Och idag kommer jag heller inte hinna med något pass då jag senare ska jobba och nu på dagen är det inga pass. Har kollat igenom kokböckerna idag för att hitta något att aga till middag, men det är lättare sagt en gjort. På grund av att det (av någon outgrundlig anledning) inte finns några pengar kvar på mitt konto så får man begränsa sig till de ingredienser som redan finns hemma. Och de är ganska begränsande. Så om någon har ett recept med [FET]sejfilé[/FET], hela [FET]konserverade tomater[/FET] och typ [FET]pasta[/FET] så vore jag hjärtligt tacksam :S

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.