icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 25 år gammal tjej från Blekinge. Jag vill komma tillbaka till den form som jag var i innan graviditeten eller egentligen ännu längre tillbaka. Ännu vet jag inte var vågen kommer att sluta uppåt men det kommer troligen inte bli helt enkelt. Motion har av förklarliga skäl inte varit något jag kunnat unna mig de senaste månaderna men målet är att se snygg ut i en bröllopsklänning i slutet av juli.

Det kommer att bli ett försök att som nybliven förälder håla koll på både matintag samt att försöka träning i den mån det är möjligt. Ingen snabbmat, godis, chips, läsk eller övrig skit skall konsumeras överhuvudtaget efter det att barnet är fött.

Önska mig lycka till!!
3 april 2013 12:54
3

Inte tillräckligt motiverad

Känner att motivationen inte är på topp denna gången. Jag tappar i vikt och har två månader efter graviditeten lyckats gå ner totalt 17 kg vilket är mer än jag gick upp men det känns som att det mesta har med amningen att göra och inte min egen bedrift. Allt hänger liksom mer än vanligt och även om jag var beredd på att det skulle bli så, så känns det förjävligt. Tur att man fick världens finaste av det i alla fall. Jag försöker att gå promenader några dagar i veckan men jag orkar inte så långt som jag gjorde innan och jag orkar inte hålla något vidare tempo. Jag har till och med varit på gymmet några gånger men är inte sugen att gå dit något mer. Även min dagliga Yoga har jag skippat de senaste veckorna, Det är bara 4 månader kvar till bröllopet och jag vill inget hellre än att vara i toppform då men jag har liksom ingen motivation att ta mig dit. Nej nu ska jag och lilleman ut på en promenad i solen, ska försöka hitta en rolig runda. Nackdelen med att bo i en stad , en som ligger på en ö dessutom är att det finns inte så många fina naturområden och att det nästan alltid bara blir att man går runt stan varje gång...

Kommentarer

 • 3 apr 2013 13:42
  utter
  Pepp! :)
 • 8 apr 2013 13:57
  jag har gått ner såhär många kg av att amma: 0. så lite kan du nog tänka är din egen kraft ;) visst är det hormonellt men inte bara. kämpa på! pepp och grattis till bebisen:)
 • 8 apr 2013 13:58
  jag har ammat i 7 månader hittills vill jag tillägga...

Logga in för att skriva en kommentar.