icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 25 år gammal tjej från Blekinge. Jag vill komma tillbaka till den form som jag var i innan graviditeten eller egentligen ännu längre tillbaka. Ännu vet jag inte var vågen kommer att sluta uppåt men det kommer troligen inte bli helt enkelt. Motion har av förklarliga skäl inte varit något jag kunnat unna mig de senaste månaderna men målet är att se snygg ut i en bröllopsklänning i slutet av juli.

Det kommer att bli ett försök att som nybliven förälder håla koll på både matintag samt att försöka träning i den mån det är möjligt. Ingen snabbmat, godis, chips, läsk eller övrig skit skall konsumeras överhuvudtaget efter det att barnet är fött.

Önska mig lycka till!!
8 april 2011 21:19
1

HAr inte varit särskilt duktig idag :(

Och med det menar jag att jag inte har tänkt ett dugg på vad jag ätit. Tror inte ens att jag så här i efterhand skulle kunnat skriva in allt. Har blivit både glass och lite andra godsaker. Jaja, inte mycket att göra åt saken. Imorgon blir det konfirmandläger och detta betyder istort sätt att man äter tills man spricker. Så blir det varje år tyvärr :/ Nu väntar sängen och några avsnitt Sout Park att somna in till. Natti natt!

Kommentarer

  • 8 apr 2011 21:26
    Faller man är det bara att ta sig upp igen

Logga in för att skriva en kommentar.