icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 25 år gammal tjej från Blekinge. Jag vill komma tillbaka till den form som jag var i innan graviditeten eller egentligen ännu längre tillbaka. Ännu vet jag inte var vågen kommer att sluta uppåt men det kommer troligen inte bli helt enkelt. Motion har av förklarliga skäl inte varit något jag kunnat unna mig de senaste månaderna men målet är att se snygg ut i en bröllopsklänning i slutet av juli.

Det kommer att bli ett försök att som nybliven förälder håla koll på både matintag samt att försöka träning i den mån det är möjligt. Ingen snabbmat, godis, chips, läsk eller övrig skit skall konsumeras överhuvudtaget efter det att barnet är fött.

Önska mig lycka till!!
1 juni 2011 10:16

Fas 2 och fas 2,5 = Träning plus träningsvärken från hvete

Haha, ja så kan det gå. Var som sagt på ett [KURSIV]Afro power[/KURSIV]pass i går. Och eftersom sist jag var på gymmet var en knapp månad sen så känns det rejält i baksida lår idag. Men, men det är bara att ta nya tag idag ändå. Ikväll väntar ett [KURSIV]Zumba[/KURSIV]pass men först ska tvätten avklaras. Jag var riktigt duktig igår... Åt som jag skulle (nästan hela dagen) och tränade. Med nästan hela dagen avser jag den lilla skål [FET]sorbet[/FET] som slank ner när mamma kom på besök, det känns liksom otrevligt att tack nej. Men, men ingen skada skedd, den innehöll inte många kalorier så världen tar inte skada av det. Inte jag heller för den delen. Nu väntar en frukost med [FET]avokado[/FET], [FET]ägg[/FET] och lite [FET]getost[/FET]... Och en Stor kopp [FET]kaffe[/FET]. Mums :)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.