icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mdutp4k7s blogg

62 kg 8187
Designer som sitter mest vid datorn om dagarna, så dags trimma bort några kilo...
22 november 2021 15:25

Så är jag tillbaka igen

Efter att ha blivit lite halvnöjd med min vikt i början av augusti (efter att ha kört Kickstart) så tappade jag motivationen på något vis. Sedan har jag frossat loss en del (den vanliga skenande kvällshungern). Nu har jag till sist vågat väga mig. Ser ut som jag gått upp 2 kg på tre månader. Det var inte alls så farligt som jag trott (med tanke på hur mycket jag ätit, hehe), så känner mig lite lättad. Så nu kör jag Kickstart-menyn en gång till och denna gången så ska jag ned några snäpp lägre. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.