icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mdutp4k7s blogg

62 kg 8191
Designer som sitter mest vid datorn om dagarna, så dags trimma bort några kilo...
10 juli 2021 19:56

Första veckan har gått bra

ce8d71c2-ef96-419a-b1f4-9e5e40a932e1.jpg

Så har jag klarat av första veckan av Kickstartsprogrammet 800 kcal. 
Så här långt har det gått över förväntan, energinivån har varit normal och jag har gått långa promenader med hunden. Enda som känns konstigt är att jag ibland blir yrslig när jag reser mig för snabbt om jag står på huk. 
Först stod vikten helt stilla i några dagar, men nu när jag vägde mig i morse hade jag gått ned två kilo. Märkligt det där hur kroppen "buffrar" och släpper av sig vikten stötvis. Hur som helst så kan jag nu titulera mig normalviktig med en BMI på 24,3.
Nästa kul gräns att passera blir att väga under 70 kg. 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.