icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mdutp4k7s blogg

62 kg 8192
Designer som sitter mest vid datorn om dagarna, så dags trimma bort några kilo...
7 juli 2021 18:38
5

Fördelar med min nya livstíl

427fb082-32ce-404f-b472-61e25b432118.jpg

 

Dagens uppgift var att lista fördelar med sin nya livsstil, så här har ni vad som motiverar mig:
 

 • Hälsan förstås. Läste i DN att risken att bli allvarligt sjuk i covid-19 började öka något redan vid BMI 23! Bara en sån sak. Sedan det vanliga med lägre blodtryck, mindre risk för diabetes, cancer och andra ruskigheter...
 • Ekonomin. Har man hittat sin stil när det gäller kläder så funkar vissa basplagg i flera år. Så håller man ungefär samma storlek hela tiden så behöver man inte köpa lika mycket kläder... Själv har jag också en samling med retro-klänningar som jag vill fortsätta kunna använda också. Sydde modellen på bilden ovan och nu är jag några kilo för tung för att kunna använda den sad Så målet är att den ska sitta perfekt igen.
 • Mindre slitage på leder, fötterna blir lite mindre när det inte är lika mycket vikt på fotvalven
 • Fåfänga. Tycker jag får välbalanserade proportioner när axlarna matchar höfterna. Kläderna sitter bättre. Det blir lättare att hitta jeans.

 

Gillar

Kommentarer

 • 7 juli 2021 18:49
  Tita

  Viktiga fördelar...lönar sig att läsa det där ofta, jag snor det också!🤗

  Lycka till!

 • 7 juli 2021 19:44
  MAS63

  de där med kläder är nog en viktig motivator då det gäller att vakta vikten. dessutom känner man sig mera välklädd så kläderna inte smiter åt.

   

 • 7 juli 2021 20:31
  Digitali

  För mig är hälsan den största motivationen, gäller att se sin egna drivkraft.

 • 7 juli 2021 22:15

  Jag är helt med på att det är kul att se snygg ut,men det jag längtar efter personligen är att kunna springa igen! 

 • 8 juli 2021 13:00
  klaraelv

  Vad är det som driver en? För mig är det först hälsan och sedan fåfängan. För att omvandla det i viktmål för att uppnå dem skulle det ligga kring 58 kg för hälsan och 53-55 kg för fåfängan.

  Den senare är en sanning med modifikation, där är det inte vikten som styr utan mer fettprocenten och estetiken. Får jag bara muskler på kroppen så är vikten ganska nära 53-55 kg, beroende på mängden vätska i kroppen. I klädstorlekar så är det 34-36 på underkroppen och tyvärr finns det inte en rimlig chans att jag ska ha något under 38-40, pga axlar och byst, avundas de damer som ar små och nätta. Men jag får trösta mig med att midjan ser ännu smalare ut när axlarna är breda.

Logga in för att skriva en kommentar.