icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mdutp4k7s blogg

62 kg 8189
Designer som sitter mest vid datorn om dagarna, så dags trimma bort några kilo...
25 november 2021 16:51

En grå och regnig torsdag...


853c9842-20b0-4f3e-8943-05d05c760297.JPG

Började skärpa upp mig för någon vecka sedan, nu vågade jag väga mig och har till min stora glädje tappat 1,5 kg smiley Skönt jag orkade ta tag i detta innan det gått för långt. 

Ute är mörkt och regnet öser ned, suttit och jobbat vi datorn hela dagen... Märkligt nog känns det som jag trivs i mörkret och är lite piggare än jag var för några månader sedan. Kanske för det är en ursäkt för att sitta hemma och skapa saker, det jag egentligen gillar bäst smiley Pysslat en hel del när jag varit ledig, bland annat designat en egen lampskärm (den gamla kupan gick sönder) som jag skurit ut och satt upp i badrummet. Inspirerad av en marockansk lampa jag såg på Pinterest, men med ett annat sorts mönster för hålen.  Inte helt perfekt, lyser igenom ljus i skarvarna. Men i övrigt blev jag nöjd med den smiley 
Usch torsdagar är sega, nu känns det inte kul att laga middag... Borde nog göra lite matlådor och frysa in för såna här dagar.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.