icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mdutp4k7s blogg

62 kg 8040
Designer som sitter mest vid datorn om dagarna, så dags trimma bort några kilo...
2 augusti 2021 20:04

Den mentala dagsformen verkar bättre än vanligt 🙂

Så har man klarat en månad på 800 kcal/dag. Känns inte som det riktigt är tid att fira ännu (och planerar inte någon belöning till mig själv), men ge mig en månad till så ska det nog vara dags wink Testade lite gamla kläder idag och hur de sitter, tycker det säger mer än vågen. Och nu får jag på mig dem igen, men de stramar lite. Så är ganska nära nu.

Var rädd att man kanske skulle bli tröttare (och kanske lite tanketrög) av att äta mindre, men nu när det gått en månad får jag konstatera att det inte gjort någon skillnad. Tror t.o.m. att jag känner mig aningens klarare i huvudet. Så med lite förnyat förtroende för min egen envishet och beslutsamhet så beslöt jag mig för att ta mig an en annan grej som legat länge på min önskelista över saker jag skulle vilja fixa - att lära mig 3D-programmet Blender! Har börjat med det tidigare men det har runnit ut i sanden för inlärningströskeln är hög och jag är ofta trött efter jobbet. Men nu är jag igång igen och har hållit på med det varje kväll senaste veckan. Och känns som jag kravlat mig över den allra första (och förmodligen högsta och tradigaste) tröskeln då man har svårt att hitta i programmet och allt går långsamt. Börjat rita mina första figurer smiley Tror det kommer att bli MYCKET roligare när jag blivit snabbare och kan rita mer avancerade grejer. 
På något vis blev jag förvånad själv över att jag plötsligt bara började fixa saker, för var inget medvetet beslut. Jag har t.o.m. orkat läsa manualen till min systemkamera, haha... 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.