icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mdutp4k7s blogg

62 kg 7720
Designer som sitter mest vid datorn om dagarna, så dags trimma bort några kilo...
24 July 2021 19:23
1

Cravings...

Så har jag klarat av den tredje veckan av kickstart 800 kcal. I stort sett har det funkat smärtfritt och var betydligt mer tillfredställande och snällare mot magen än sambons VLCD-pulver. Hade problem med att blodtrycket blev lite lågt ett tag (blev yr några sekunder varje gång jag reste mig snabbt) men försökt äta mer salt och nu har det blivit bättre. 

Det jobbigaste just nu är nog när man blir frestad av sociala skäl att äta eller dricka. Inte kul att sitta och bara titta på andra när andra dricker vin eller äter godsaker (som ost)... Då blir man påmind. Igår hällde jag upp vin åt andra utan att dricka en droppe själv, pust... Nåja, man får väl vara stolt över sin beslutsamhet antar jag ;) 

Nu kanske det verkar som jag inte kommit så långt i min viktnedgång, men jag startade redan innan jag reggade mig här. Först gick jag ned 4,5 kilo på egen hand (5:2). Sedan har jag gått ned 3 kg till sedan jag började med kickstart. Och nu börjar det till sist faktiskt märkas skillnad, vikten känns överhuvudtaget inte längre pinsam och blivit kul testa gamla kläder i garderoben smiley Jag har också en hel del oanvända kläder som jag tyckt suttit lite stramt som snart kommer gå att använda allihopa, hurra! 

Gillar

Kommentarer

  • 24 Jul 2021 20:16
    MAS63

    Fin målmedveten linje du håller! Strongt att stå emot vinet då det sociala suget gjorde sig påmint yes

Logga in för att skriva en kommentar.