icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

mdutp4k7s blogg

62 kg 4692
Designer som sitter mest vid datorn om dagarna, så dags trimma bort några kilo...
17 juli 2021 16:50

Ännu en vecka avklarad

74940f89-3b0b-42dc-96b0-0b4ebdd63546.jpg

Så är även vecka två avklarad och det mesta har funkat smärtfritt. Har nu gått ned 3 kg och har en bmi på 24,0. Antar att man inte går ned så jättesnabbt när man är inne i normalviktsintervallet, så tickar det ned med något kilo i veckan fortsättningsvis så är jag jättenöjd smiley 

Enda som är jobbigt är att mitt blodtryck fortfarande verkar spöka. Reser jag mig snabbt blir jag yrslig och det svartnar för ögonen några sekunder. Jag hade inget högt blodtryck från första början att ta av, så är ingen positiv förändring. Kanske får jag i mig för lite salt nu när jag äter mindre. Är ju varmt också så man svettas ur sig en del. Ska testa dricka lite saltvatten eller äta miso-soppa och se om det hjälper. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.