icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej

Skall ge mig i kast med att förändra min situation på motionsfronten. Matfronten har nog i genomsnitt varit bra.
Motion och jag har väl aldrig direkt gått hand i hand med varandra.

Knän och fötter ifrån. DU ÄR FÖR TUNG. Så det blir inte att man rör på sig heller. För att det gör ont. Jag har artros i handleder, knän och höfter och det blir inte direkt att man kan göra vissa saker heller. Har fina övningar från atrrosskola. Men kilon går upp och går upp för att man inte orkar röra sig.

Har fått ett fint styrketräningsprogram av kickstart som jag nu skall testa - dock kommer vissa övningar inte att funka eftersom handlederna inte tillåter det. Min operation som jag hade i handleden för 1½ år sedan var väldigt misslyckad och allt blev sämre. Man får väl ta de övningar man klarar av kan jag tänka och kanske lägga till sådana som man klarar av.

 

Mamselle
29 juli 2020 15:11

resa med diet-gärna tips på vad man skall ha med och äta

Resa med diet

Inte alltid det lättaste när man skall göra 5 byten med  bil, tåg, buss, pendel, mer tåg och det är 10 timmars restid. Tog tider på dygnet då jag förväntade mig lite folk och så reste jag första klass. Rätt antaget - lite folk på alla linjer. Folk uppförde sig både i Göteborg, Stockholm och Helsingborg idag. 

Lyckades hitta en restaurang på en mellanlandning som hade perfekt lunch men i övrigt fick det bli drickyoghurt och SJ frukosten samt medhavda mackor. Som jag inte orkade äta ändå. 

 

Nu skall man vara här några dagar och sedan byta plats på en igen...suck. Mer tågbyten, mer bussbyten och mer konstiga maträtter 

 

Kan  man få tips på bra mat för resa om man går på diet

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.