icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

majsan81s blogg

58 kg 12739
Hej svejs!

Mitt mål är att komma ner till 58-59 kg.
-Äter efter 16:8, -Försöker springa två gång i veckan, -Gå 10 000 steg varje dag och undviker mjöl.

// Hösten 2020
7 december 2020 18:24

En bra vecka.

Hej alla!
Veckan har varit bra precis som tidigare i höst. Även om Corona ställer till det för oss alla på något vis, så tycker jag ändå att samhället  har lugnat ner sig lite eller så är det jag. Man går inte ut på AW, bio eller shopar eller fikar med familjen. Man lagar god mat, tränar och bara har det skönt och fixar på helgerna.. 
Jag borde ju spara mer pengar nu när man inte handlar kläder till mig eller spenderar pengarna på köpcenter.. men antagligen har jag lagt pengarna på något annat... som barnen, mat och jag vet inte mer..

Men första veckan själv utan något schema och recept, det har gått bra. Jag har hunnit jogga 2 gånger och julfixat lite varje dag och pysslat med mina barn. Bakade och det blev lite mycket småätande i lördags, men svårt att låta bli nu i juletid.. men mina centermeter och gram gick ändå bra idag när jag gjorde min veckovägning. 
OCH jag ska fortsätta, har mycket färdig mat i frysen som gör att det underlättar i vardagen och få ihop rätta menyn. Försöker variera frukost, periodisk fasta och lätta maträtter med lite mer köttiga maträtter. 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.