icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

maemals blogg

79 kg 55 kg 78929
Om mig: Jag har varit med på matdagboken några år. Jag har haft perioder då jag har gått ner i vikt och jag har haft perioder när jag har gått upp igen. Men jag fortsätter att försöka... På bloggen skriver jag om min viktresa. Hur jag tänker omkring mat och träning. Vad som motiverar mig och vad som får mig att trilla dit. Kommentera gärna! Pepp till er alla!
12 januari 2017 09:01
1

Det gick sådär

Det gick sådär igår kväll. Jag var vansinningt sugen på choklad men jag hade ju bestämt mig för att bryta den negativa spiralen som jag var på väg in i och bara äta fisksoppan som jag hade planerat. Men... lite senare på kvällen åt jag i alla fall några torkade fikon. Fast att jag vet att det är väldigt sött och massor av kalorier.sad

Samtidigt hade det kunnat gå mycket värre. Vad är väl några fikon mot en påse chips eller ett 200 grams marabou! winkJag kan åtminstone vara glad att jag kastade ut allt julgodis som fanns kvar häromdagen annars hade jag väl kanske "tatt taberas" på det också!

Nåja, huvudvärken har i alla fall gått över. Peppar peppar! Och idag är en ny dag! Och jag blev motiverad av att ställa mig på vågen imorse. 73,0 kg = minus 1,3 kg så långt den här veckan!

Har planerat in 785 kcal och jag ska baske mig klara det!

Gillar

Kommentarer

 • 12 jan 2017 16:37
  FrkM

  Grattis till bra viktnedgång! 

  Låt den vara triggern till att klara dagen :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.