icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

lucas06s blogg

LCHF 90.4 kg 70 kg 42065
47årig kvinna som har startat sin absolut sista viktresa. Slutdatum när jag fyller 50. Viktmål -20kg.
11 February 2024 20:06

Lite plus.

Idag tog jag med sonen och åkte till gymmet. Körde mina vanliga övningar ( marklyft, knäböj, militärpress och lastdrag  Ökade mina vikter i både lats drag och en version av marklyft som kallas för kronlyft så nu tar jag 95 kg i kronlyftet och 60 kg i lats drag. Fördelen med att äta lite för mycket är att man orkar lyfta tyngre på gymmet så det är inte bara negativt att öppna foderluckan för mycket. Bara man inte gör det varje dag. Så imorgon tillbaka till dem bra valen och vardagsrutiner. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.