icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

lucas06s blogg

LCHF 90,4 kg 70 kg 35768
46 årig kvinna som har startat sin absolut sista viktresa. Slutdatum när jag fyller 50. Viktmål - 17 kg. Startvikt 29/10 är 89,4 kg.
18 mars 2023 13:15
3

Aldrig ge upp.

Ja vad ska man säga. Är fortfarande lite av en periodare här på matdagboken. Känner att jag måste ha koll på vad jag stoppar i mig kalorimässigt. Har kört Viktväktarna i 3 månader o visst har det funkat, tappat ca 6 kg. Men det har blivit väldigt mycket "gratis mat" och det vet vi ju att ingen mat är utan energi förutom vatten. Så nu har jag bestämt att det blir kaloriräkning istället. Så ca 1600 kalorier per dag får det bli. Har funderat på en kickstart som så många andra gånger och denna funderar jag på clean eating. Någon som har testat o vad tycker ni om den?

Gillar

Kommentarer

 • 18 mar 2023 14:26
  Nira74

  Viktväktarna fungerade bättre för mig när det inte var fri mat eller egentligen tills man är lagom mätt.

  När jag räknar ut vad det blir kalorimässigt enligt Viktväktarna då har jag oftast hamnat på samma nivå som det jag äter med kaloriräkning. 1600 kcal låter väl jättebra och är lätt att justera efter behovet.

  Clean eating låter spännande, men har inte testat detta.

 • 18 mar 2023 16:12

  Nira74: håller med , Viktväktarna funkade bäst med det programmet med mättande dag. 

 • 19 mar 2023 18:54
  Digitali

  Har varit och nosat på clearing eating men hamna mer på paleo kosten som sedan landade i någon mix med Keto typ. Försöker hitta min egna väg som passar mig. 

Logga in för att skriva en kommentar.