icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
23 februari 2013 15:07
2

Våren är på väg

Idag var man tillbaks på jobbet efter ledighet. Så skönt att få komma iväg och jobba i allafall när det är sådant här väder som det har varit idag så skönt! Att jobba i hemtjänsten har absolut sina fördelar, man får röra på sig och njuta av solens strålar :-) underbart. Eftersom jag jobbar 50% fortfarande så var jag hemma redan kl ett, hoppade i träningskläderna och sprang en runda. Kände mig stark i dag så sprang faktiskt lite längre idag :-D det tar sig även om det är sakta men men rom byggdes inte på en dag. Alla måsten är nu fixade här hemma så nu ska jag faktiskt ta en kopp kaffe och slänga mig i soffan en stund och njuta av att det är lördag!! Men innan jag gör det så måste jag passa på att skryta lite också, vägde mig efter en vecka med lchf och träning och det visade sig att jag har gått ner två kilo wiiihooo :-D Ha en go lördag alla

Kommentarer

  • 23 februari 2013 20:27
    Bra jobbat med både löpning och vikt! :-)
  • 23 februari 2013 17:54
    utter
    Heja heja! :D

Logga in för att skriva en kommentar.