icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
21 februari 2013 12:05
2

slog till hårt

Vaknade kl fem i dag pigg som jag var gick jag upp, åt frukost tog det lugnt och hade ensamtid. sedan när sonen hade gått till skolan så gick jag till gymmet. Helt ensam var jag på gymmet kändes konstigt men kanske inte är så många andra som tränar klockan åtta på morgonen :-) Sedan när ja kom hem hade duschat och ätit mellis och allt sådant då slog tröttheten till och nu blir jag inte av med den.. ömmar i alla muskler så grymt skönt! men i morgon blir det nog att vila dom lite ....tror jag :-) Ne dags att sätta fart med lunch hej svejs

Kommentarer

  • 21 feb 2013 12:07
    utter
    Duktig du är som tränar på morgonen! :)
  • 21 feb 2013 12:13
    Skönare på em men men nu har man ju provat detta med :-D

Logga in för att skriva en kommentar.