icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
19 februari 2013 22:15
6

skrämmande, läskigt men detta kan vara något

Fick mig en rejäl funderare ( rejälare än vanligt) tack vare en kommentar på mitt förra blogg inlägg :-) jag fick tipps på hur en slutade röka och tankarna hos den personen gick och jag har varit inne på att sluta röka tidigare men om jag ska vara ärlig så finns det en viss rädsla med att sluta röka med man förlorar sin "vän" vad ska man göra när man blir frustrerad och irriterad på barnen ? kanske låter löjligt men för mig är det STORT. Men men jag har skapat en matblogg, jag har skaffat mat dagboken, jag har börjat ta tag i min löpning i gen och känner att jag vill utvecklas där, jag har satt upp mål för min löpning och jag har ändrat mina matvanor och hoppas på lchf för jag tycker att det är skoj att prova nya saker.. ALLVARLIGT LIZA pröva på att sluta röka!!! Sluta röka vill jag inte säga att jag ska göra ( man kan misslyckas) så i stället ska jag säga att jag har inte slutat röka, jag bara väljer att inte röka ...sedan om det lyckas eller inte det får vi se :-) men jag ska i allafall INTE köpa något mera cigarett paket .. [FET][/FET] Nu jäklar ska jag komma hela vägen, jag ska lyckas

Kommentarer

 • 19 februari 2013 22:26
  Tack ska verkligen göra mitt bästa :-)
 • 19 februari 2013 22:40
  Jag tror du kommer klara det! Jag bestämde mig en dag för att nu är det slut, varnade alla mina nära och kära att jag kanske inte kommer vara den gladaste människan på jorden och bunkrade upp med tuggummin! Varje gång man känner lite sug så ta ett tuggummi, det funkade iaf för mig :) Det är lätt, bara man vill och har rätt inställning till det. Min största sporrning var att jag ville klara av min löpning bättre och att sambon inte skulle behöva pussas på en askkopp :) Jag håller tummar och tår för dig! Lycka till!
 • 19 februari 2013 23:12
  utter
  Pepp!
 • 20 februari 2013 01:21
  Kacko
  Pepp! Slutade för drygt nio månader sedan och det är så värt det! Du kommer att se sjukt snabba resultat på träningen.
 • 20 februari 2013 07:24
  Hoppas på sjukt snabba resultat :-) tack
 • 20 februari 2013 07:56
  Det är ta mig tusan lättare att sluta röka än att gå ner i vikt!!!

Logga in för att skriva en kommentar.