icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
18 februari 2013 07:36
2

Måndag och dagen börjar annorlunda

Åter igen Måndag och jag efter tre dagars ledighet så såg jag fram emot att få gå till jobbet men dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Min son ligger i magsjuka så det är bara att gilla läget och att vara hemma för att ta hand om min lille kille. Andra dagen på mitt nya/gamla liv och jag känner mig nöjd med tillvaron! Träning står på schemat och idag blir det löpning. ska bli spännande och se hur mycket jag orkar. Har sprungit ganska mycket innan så jag hoppas att allt inte har försvunnit helt :-/ Dagen för vår ruset kommer allt närmare och jag hade tänkt vara med även detta året. Förra året va mitt första lopp och jag tyckte om känslan och gemenskapen efteråt så klart. Anledningen till att jag kom i från min träning beror på att jag gick in i väggen för ett tag sedan så denna gången kommer jag starta lugnt och fint. Kcal noteringar .. är säkert jätte bra och effektivt för vissa personer men jag tillhör inte dom så tänker inte räkna kcal och annat det är överkurs för min del. Nu får det bli kaffe! återkommer senare om jag överlever löpningsrundan :-)

Kommentarer

  • 18 februari 2013 08:41
    utter
    Håller tummarna inför löppasset! Heja heja! :)
  • 18 februari 2013 10:53
    tack :-)

Logga in för att skriva en kommentar.