icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
18 februari 2013 11:01
5

Man ska aldrig säga aldrig... tipps !!

Vet att jag skrev att jag aldrig kommer räkna kalorier osv hmm och jag som har börjat fylla i mitt matintag hmm ja ja det kanske kan vara bra att se vad man stoppar i sig nu :-) Eftersom jag är ny här inne så kikar man ju runt överallt och jag kom in på listan motionsdagbok underbart och se att shopping fanns med, Fniss.. nu kan man shoppa på och även känna att man motionerar lite det var ju bra. Men det förvånade mig dock att det fanns med i rulllistan och att inte städning fanns med, är det bara jag som blir svett av att städa :-) skulle vilja ha lite tipps känner jag ang. val av mat. Jag jobbar i hemtjänsten och eftersom man springer runt typ hela dagarna så behöver man få i sig något som är lätt att ta med sig och som man kan äta på stående fot. Innan så har jag alltid tagit frukt men eftersom jag tycker om att pröva nya saker så vill ja gärna ha andra alternativ. Gärna något i lchf fast det är inget måste. nu ska jag fortsätta min städning och hoppas på flera tipps :-)

Kommentarer

 • 18 februari 2013 11:27
  Recept på jätte goda pannkakor som är goda kalla och är lätta att äta med fingrarna: [LANK]http://primalisten.com/2012/08/29/recept-sotpotatispannkaka/[/LANK]
 • 18 februari 2013 11:30
  tack ska prova dessa
 • 18 februari 2013 11:44
  Halfdevil
  Jodå, städning finns oxå med men precis som med shoppingen får man ta förbränningen med en nypa salt. :) Minibabybel ostar funkar fint som mellanmål vid lchf, kokta ägg oxå.
 • 18 februari 2013 11:52
  Åh! Jag brukade ha Minibabybel ost som mellanmål förut, jätte gott att gå och mumsa på!
 • 18 februari 2013 12:40
  keso med nötter :D

Logga in för att skriva en kommentar.