icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
21 februari 2013 21:32
2

Inga undanflykter

Idag tränade jag på gymmet kl åtta, visst var det skönt att träna såpass tidigt men eftersom ganska många i min närhet har sagt till mig att ta det försiktigt med träning så vågade jag inte riktigt ta mig ut för att springa på eftermiddagen. Tänkte att det kanske var bra att vila kroppen ....japp nu sitter jag här i soffan och känns som att jag inte har tränat alls..typ.. Så nu tänker jag strunta i vad alla andra säger ang min träning och i stället träna det jag vill och lyssna på min kropp. Och eftersom jag är ensamstående ska börja jobba heltid igen strax och min son har hockey träning osv osv.. så får det bli att köpa hem en crosstrainer då kan jag träna trotts att min son sover :-D alltså inga undanflykter längre och jag kan kämpa bättre för att förverkliga mitt mål. Nu ska jag göra lite nytta här hemma i allafall Hoppas att ni där ute får en underbar torsdag ps i morgon är det fredag :-D

Kommentarer

  • 21 feb 2013 21:40
    utter
    Träna på ditt sätt! DU känner din kropp bäst! :)
  • 21 feb 2013 21:50
    hahaha ja du vem vet ;-)

Logga in för att skriva en kommentar.