icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
22 februari 2013 22:20
1

Fredagen och mäkta imponerad

Idag var det storhandling, kändes trist men ack ett måste. När jag var på plats så var de jätte roligt att få handla massa NYA saker alltså mer nyttigt. Väl hemma blev det taco gratäng och grön sallad och ett glas rött vin. Så som jag har längtat och vad ljuvligt det smakade sedan. Till efterrätt blev det en ruta choklad 86 procentig och nu är jag otroligt nöjd!! Vart tog godis monstret vägen :-) lika bta att monstret håller sig borta för jag mår ruskigt bra nu ! Härligt trött dock så antar att det blir dags att krypa ner snart. Jobb och mer löpning i morgon fasen så bra det känns !! Önskar alla en trevlig helg.

Kommentarer

  • 22 februari 2013 22:28
    utter
    Wiho! :D

Logga in för att skriva en kommentar.