icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
25 February 2013 19:42
4

En dag närmare helgen :-D

Måndag och det var dags för besök hos läkaren pga min sjukskrivning det hela slutade med att jag ska fortsätta på halvtid för att sedan jobba 75 % ser jag fram emot, känns som att jag är på väg uppåt nu med rasande fart :-) jobbet idag var knasigt det var strul med allt så när man väl fick gå hem så hade man sprängande huvudvärk :-/ Men det stoppade inte Liza idag heller. Tog på mig träningskläderna och gav mig ut och sprang i det fina vädret, härligt!! Kan verkligen känna nu att det börja hända saker både med kroppen och att jag orkar springa mer så det känns super just nu. Har bestämt mig för att springa fyra dagar, gym en dag och badhuset med sonen en dag i veckan. Känns kanon!! Nu blir det te mys i soffan för att vårda min huvudvärk Hoppas ni alla får en bra måndags kväll

Kommentarer

 • 25 Feb 2013 20:29
  Wow vad duktig du är! Önskar att jag hade haft motivation till att träna lika mycket som du! =)
 • 25 Feb 2013 20:47
  Heja! Bra dag att vara ute på :-)
 • 25 Feb 2013 21:08
  Jätte skönt! Ska bli skönt med vår nu. Är jätte tävlings inriktad är
 • 25 Feb 2013 21:09
  Kanske där ja får orken.

Logga in för att skriva en kommentar.