icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
19 februari 2013 13:08
3

diet och svettningar ?

idag är det ännu en löpardag ska bli riktigt roligt och jag ser fram emot det! små steg hade jag tänkt att ta med min löpning så jag ska öka med 0,5km sedan om jag orkar ja det får vi se men om man ska lyckas så får man ha rätt inställning också. Man kanske kan säga att vårruset är ett delmål så det ser jag fram emot. Att jag har börjat ändra mina matvanor har faktiskt påverkat min son också fast på ett bra sätt. Han äter oftare, äter mera grönsaker, frukt och nötter :-) men jag är noga med så klart att han får i sig allt förutom godis då :-) Vet inte om jag börjar bli dålig eller om svettningar tillhör dieten? blir varm snabbt för lilla minsta! någon som vet om det kan tillhöra dieten? Denna dagen blir lugn annars ska greja lite hemma bara som strykning och annat skoj. Håller på att måla om i stora rummet så jag hoppas på att få det klart i kväll så att man kan ställa alla möbler på rätt plats och börja planera inköpslistan på nya saker man ska inhandla. Nu blir det att lägga pussel med sonen ...1000 bitar phu det kommer nog ta ett tag för oss :-)

Kommentarer

 • 19 februari 2013 13:15
  utter
  Kommer säkert att gå jättebra med ökningen! Heja heja! :)
 • 19 februari 2013 14:10
  Härligt, önskar dig lycka till med löpningen och vårruset låter som ett bra delmål. Har det så kul med pusslandet, hoppas ni inte tar lika lång tid på er som jag gör, började lägga ett 1000-bitars pussel 2003, jag är fortfarande inte klar hehe.
 • 19 februari 2013 14:10
  :-) tack alltid gott med pepp

Logga in för att skriva en kommentar.