icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
19 februari 2013 19:53
4

Besviken

Måste erkänna att jag blev ganska så besviken på mig själv idag på löprundan, det var riktigt tung mer än vanligt och jag vet inte riktigt varför. har läst lite om lchf och den fjärde dagen ska visst vara värst innan kroppen har kommit in i det nya osv.. idag är min tredje dag men ja ja skit samma jag får försöka göra bättre från mig i morgon på rundan helt enkelt. Att äta annorlunda har även gjort så att mitt kaffe sug har blivit MYCKET annorlunda idag har jag bara druckit en kopp på morgonen annars brukar ja häva i mig två kannor per dag :-) kanske kan förklara min huvudvärk om inte annat. Och när man ändå skriver om beroenden så kan jag ju också avslöja att jag röker tyvärr.. skulle så gärna vilja sluta men jag vet bara inte hur riktigt. har prövat med nikotin grejer från apoteket men det får min mage att rasa och sedan tror jag inte på att byta ut ett beroende till ett annat. Jag får helt enkelt försöka göra något annat när suget kommer över mig. Kvällarna är min egen tid och i kväll så ska jag nog ta och ägna min bok lite extra tid och varför inte lite kesella hallon till :-D Tjingeling

Kommentarer

 • 19 februari 2013 20:14
  bamse63
  Jag slutade med cigg tvärt, och varje gång jag fick röksug tog jag ett tuggumi och räknade till 60, och sa till mejsjälv du sparar 18 tusen per år :D efter 32 år + som rökare är jag rökfri sen 4 år tillbaka, och har aldrig haft ett sug efter första veckan tillåmed på fest :) Lycka till PEPP!!
 • 19 februari 2013 21:50
  fasen vad impad jag blir nu. riktigt duktigt gjort !! 18 tusen är det verkligen så mycket :-/ ursch .. tack för ditt pepp !! ska också fixa detta nu TACK .hoppas jag lyckas lika bra som dig :-)
 • 19 februari 2013 22:22
  Bli inte besviken på din löpning! Acceptera att det kommer ta tid för din kropp att vänja sig vid sitt nya bränsle! Det kan kännas tungt, tungt mer än fyra dagar, var beredd på det! Men det KOMMER bli bra igen, ha tålamod, ge din kropp en chans att vänja sig! Ang rökningen, jag slutade efter att ha varit storrökare från ca 15 års ålder till 38 års ålder. använde nikotion tuggummin i tre månader och sen var det klart... Höll uppe i fem år, sen trodde jag att jag kunde smaka sistan på en cigg för att se om det fortfarande var gott, och kan du tänka dig - det var det... Resultat - storrökare igen... Så mitt tips - slutar du så smaka aldrig neverever igen!
 • 19 februari 2013 23:01
  utter
  Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.