icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
20 februari 2013 15:02
1

Becouse im wort it

Idag var det ett otroligt skönt väder med strålande sol så man fick lite vårkänslor faktiskt. Struntade i min stryk tvätt och gick ut och gjorde min löp runda i stället. Och det gick mycket lättare i dag :-D så är nöjd med min träning idag. känns grymt skönt. När jag kom hem så gjorde jag ugnsbakad torsk Lchf och jag blev riktigt överraskad vad gott det var !!! kan jag starkt rekommendera. Tankarna har snurrat runt idag och mycket har väl kretsat runt min vardag eller vad man ska säga. Jag är ensamstående och bor själv sedan typ nio år tillbaka. Har tröttnat på att bo själv, att inte komma hem till ngn, att inte få hjälp med de vardagliga sakerna eller att inte behöva sitta själv i soffan på kvällarna. Men när jag har kommit i form och kan använda mina nya kläder och mina högklackade skor :-D då är det farligt hahaha nu ska jag ta tag i min stryk tvätt och fortsätta drömma mig bort.... Vi ses i drömmarnas värld .. kanske ;-)

Kommentarer

  • 20 feb 2013 15:20
    utter
    Duktig du är! Heja heja! :)

Logga in för att skriva en kommentar.