icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Ge mig styrka att acceptera
det jag inte kan påverka
och mod att förändra
det jag kan.
22 februari 2013 07:00
4

Äntligen Fredag morgon

Uppe med tuppen idag med kl fem steg jag upp trotts fredag morgon.Tända ljus och kaffe morgonen kan inte starta bättre. Nu är frukosten avklarad och jag sitter och planerar vad man ska handla hem,storhandling står på schemat idag och det ska bli skönt att fylla på med varor som är lite bättre än vad som finns i mitt skafferi i dagens läge. Helgen består av arbete, ska bli skönt faktiskt går ganska mycket på jobbet så gratis motion är ju inte så fel. Krävs dock lite bättre planering men det ska ju vara bra med rutiner :-D Fredag och jag hade tänkt ha en ledig dag från träning men mja jag är ganska sugen på att springa en runda så det får nog bli så. Hoppas på samma sköna väder som det var i går, sol det får man ju knappast nog av!! Ha en skön fredag <3

Kommentarer

 • 22 februari 2013 07:04
  bamse63
  Ha en skön fredag du med :)
 • 22 februari 2013 07:05
  Tack :-D
 • 22 februari 2013 08:19
  utter
  Duktig du är, hoppas fredagen blir grym! :D
 • 22 februari 2013 09:44
  Passa på och spring när vädret är bra, man vet aldrig vilket skräpväder det blir härnäst! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.