icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Linnis blogg

Kalorisnål 1440648
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
11 juni 2012 17:10
2

Mitt slaviga jag..

[KURSIV]sitter kvar på kontoret. Har ätit grötfrukost imorse. Har ätit min lunchlåda. Dock hade jag inte packat ner något egentligt kvällsmål trots att jag var medveten om att det skulle bli en långdag på jobbet. Räddningen blir en Naturdiet, Choco fudge (laktosfri). Smakar hyggligt. Är bättre än mina tidagre kexchokladräddning. Inser dock att den inte är något att styrketräna på :( Jaja, man kan inte få allt. Jag dricker min shake (!) så att jag inte hungrar mig fördärvad när jag bör vara lite vass. Jag som ogillar shakes kan tycka att de är rätt okej med tanke på att jag rädda mig själv med, då jag ska orka med. 200 kcal rakt in i kroppen. Till er som går på drick-dieter av olika slag - hur i all sin dar står ni ut med att dricka denna sörja? Imponerande. Inser dock att man blir mätt, så det kan jag förstå funkar för en del. Däremot det pyskiska, att inte äta mat. Det känns som om ni är grymt målmedvetna som håller på med detta och verkligen har stålsatt er. En eloge för målmedvetenheten! God afton, och skål i shake![/KURSIV]

Kommentarer

  • 11 jun 2012 17:12
    Jadu, det är jag också imponerad av. Jag testade (Allevo tror jag det var) men den smakade bara nämnvärt mer än kartongen den levererades i, så det där får nog vara för min del :-)
  • 25 jun 2012 22:40
    ja, imponerande och samtidigt lite oklokt att använda sin diciplin och samtidigt kortsiktigt lösa situationen.... men vi är alla olika.. Hell riktigt mat säger jag!

Logga in för att skriva en kommentar.