icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Linnis blogg

Kalorisnål 1420719
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
13 december 2012 04:12
2

Luciauppdatering bortom vinterkylan

[KURSIV]Havet är stort. Blått. Väl tempererat för långvistelse. Oändligt. Djupt. Där ute ligger jag och guppar. Likt ett barn skuttar jag ner till stranden enkom för att bada. Sola det är ett nödvändigt ont för att toka. I vattnet spendera jag min tid likt ett evigt vattenaerobicpass. Sträcker. Böjer. Voltar. Plaskar. Underbart att bada. Färskfrukt. Inhemsk stark Thailändsk mat. Äter under bar himmel. En helt vanlig decemberdag. För mig just nu i alla fall. Den här resan är det bästa jag unnat mig någonsin. En resa bortom stress och ångest. Tar dock ett tag att varva ner hundra procent. Det bästa är att jag har varvat ner så mycket mer än jag kunnat förvänta mig på mina tre-fyra dagar långa semester. Fantastiskt. Godmorgon från Thailand, Linni på språng mot stranden[/KURSIV]

Kommentarer

  • 13 dec 2012 07:27
    FrkM
    God morgon Linni! Skönt du känner du kan släppa lite och varva ned. Njut! Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]
  • 14 dec 2012 17:46
    Tack, varva ner är skönt. Kan du?

Logga in för att skriva en kommentar.