icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

Linnis blogg

Kalorisnål 878840
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
4 januari 2011 17:58
5

Jag är inte en pollett ...

[KURSIV]JAG - är den enda som kan ta hand om mig själv! Hur kommer det sig att jag så ofta kan sätta mig själv som insatts men stor risk att förlora. Vad är det som får mig att tro att JAG inte är värd något mer än polett som kan ge vinst men även riskerar att ge förlust? Vad är det som får mig att tro att förlusten är en okej riskt att ta om vinsten är tillräckligt högt värderad av mig? Vem får lida vid en förlust - JAG är den som får samla ihop spillrorna oavsett. Vid ett högt spel och förlusten sen blir ett faktum; Hur mår jag då? Var den höga insatsen värt det hårda fallet? Visste det finns en chans om vinst, men än större förlustrisk. Tänk på dig, är du inte värd mer än att sätta som insats på ett bord? En möjlighet om vinst kan det väga upp det jag mister i välmående? Hälsa, jobb, skola, min tid, mitt hjärta och olika typer av val kan jag applicera mitt usla resonemang på - jag har ett mönster innebärande att satsa allt oavsett odds och konsekvenser. Men för vem? Inte är det för min egen skull. JAG är året 2011 - för jag är den som måste leva med mig själv var dag oavsett.[/KURSIV]

Kommentarer

 • 4 jan 2011 20:26
  hej ja vi själva är den som bäst kan ta hand om själva men vi kan även ta hjälp av andra för att komma rätt. Sänder peppkramar till dig hälsn yrla
 • 4 jan 2011 21:19
  [KURSIV]Yrla, du värmer mitt hjärta när det behövs som mest. Tack. KRAM[/KURSIV]
 • 4 jan 2011 21:50
  HejLinni Satsad polett!? Nä du kan nog inte jämföras med en satsad polett, nu har ju jag inte en susning om dina kval, men jag har stått i samma frågeställning vid några tillfällen i tillvaron. kÄnt mej som den singlade slanten, eller den som slängde sig själv till vargarna, eller den som får betala mest.... när det kostar av ens själ, kommer alltid frågan?? Men kan det finnas någon vinning, är det ett dyrt pris, kan det vara värt att satsa, hålla för näsan och hoppa? Om man klättrar i berg, kan man ju välja att ta den långa försiktiga stigen ....istället för att ge sig iväg rakt upp!? Hoppas att du förstår vad jag menar med mitt svammel...PepPepp Kramar
 • 4 jan 2011 22:25
  Chanse66 - tack söta du. Försöker tänka klokt men handlar så lätt med känlsor istället för förnuft. Oftast med mig själv som insatt oavsett vad det handlar om. Jobbar gärna hur mkt som helst för att det är kul men sen kostar det mig mkt exv. Nu slutar jag tänker för dig. natti. kram
 • 5 jan 2011 08:03
  smalagry
  Du är i universum och lika mycket är universum i dig. Det är du som är livet. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.