icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Linnis blogg

Kalorisnål 1420716
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
8 december 2012 22:16

Inifrån rosa huset..

[KURSIV] Ljusen brinner. Värmande filt. Goda ostar och ett glas amaronevin. En mysig lördagskväll i harmoniskt sällskap. Så mycket bättre. I Skåne. Minusgrader ute. Snötäckt utemiljö. Ljusslingor gliser och vittnar och advent. Jobbade undan. Räddades av min kollega som glatt hejade på så att jag gick hem i tid. Räddad från övertid sista dagen innan ledighet. Semester. Uträttade ärenden inför resan. Minus 15grader och promenad o stövletter på grund av att Göteborgs spårvagnstrafik inte var i fas. söndrig telefon inlämnad. Middag i trivsamt sällskap, träningskompisen. Packning in på småtimmarna. Samtal med M. Somnade. Mot Skåne. Med en Gingerbreadlatte från Starbucks i handen kom julkänslan som ett brev på posten. Vinterpratarna höll mig sällskap hela vägen till Skåne. Lunch med mina förälskade. Satt och pratade och hade det trevligt. Nu är jag åter hemma i det rosa huset. En bra start på semestern. Trött som få tänker jag nu göra mig i ordning för nattning. Godnatt! [/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.