icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Linnis blogg

Kalorisnål 1408399
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
29 december 2010 11:31
1

Gooood morning med musli!

[KURSIV]Smakade gott, älskar dem där frystorkade bären som finns i. Dock måste jag lära mig att beräkna mängden för mättnad. Åt en macka till, men skulle vilja äta enkom musli till frukost - återkommer när jag gjort slag i saken ;) Inatt har jag sovit, sovit bättre än på länge. Så det båder gott för studier och pigghet. Idag står systembolaget, kruk- och räkshopping på listan. Ja, å plugg ;) Hoppas att ni får en bra dag! KRAM[/KURSIV]

Kommentarer

  • 29 dec 2010 16:38
    hej vilken bra du har haft. Roligt o få handla hem lite inför nyår. Ja det är bra att vara pigg o utvilad när man skall plugga det känner jag till som läste i så många år. hälsn yrla

Logga in för att skriva en kommentar.