icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Linnis blogg

Kalorisnål 2250731
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
11 november 2010 10:56

En torsdag men huvudbry, snö och ambissioner om effektiva studier

Vaken, trött och motiverande snö och kallat i lägenheten. Något med sömnen som står på tok just nu, har mkt tankar som susar runt. Det har varit mkt, farmors begravning, Britts begravning och nu är Faster sjuk av obestämd orsak. Inte konstigt att man blir trött och tankarna snurrar när man ska sova, när man sover och om man egentligen sover. Av KBT har jag lärt mig att sova när jag är trött. Så jag har sovit länge hela veckan. 

Frukost med äggmacka å lite kaviar och en kopp te tror jag vore på sin plats. Lunchen idag kommer nog bli något sporadiskt ihopplockad av lite ditt å datt. Jag å kvällsmaten kan för all del vara gröt :D 

Det lustiga med den snögråa himlen, de vita träden och vintern är att jag blir så lugn. Underbart skönt. Jag ska likt igår tända ljus vid köksbordet och plugga. Afrikansk dans eller Yoga sitter inte fel.

Saken är den att jag har fått ta det mkt lugnt, inte promenerat för mkt, då mina benhinnor strejkade liksom mina fötter sen lördagens discodansande. Jag ska på lördag ledsaga en tjej till Styrdans på Brunnsparken - så sparar min fötter å ben till det - så hemmaträning och städning hela veckan får det blir!

Ha en bra torsdag, för efter torsdag kommer alltid en fredag!
Kramar
å peppningar till alla som kämpar!

Tack alla som tittar in på min blogg här, kommenterar och peppar - det gör susen ska ni veta!Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.