icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Linnis blogg

Kalorisnål 1379872
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
24 april 2019 15:22

Ångesten ligger i valen

Liksom lugnet infinner sig när valet är gjort. Harmonin infinner sig först när beslut är verkställt. Att vrida och vända, hoppas och tro, väga för- och nackdelar mot vartannat. Detta eviga mätade mto varandra för att kunan nå målet du vill nå. Tröttheten slår ut i form av total utmattning, bara av att teortiskt ställa saker mot vartannat och tänka ut möjligheter och begränsningar. Utfalls pediktion. Phuuu... beslut fattat. Lättad. Genomförande inom kort. Frihet. Då börjar livet på andra sidan tunneln. Mitt liv bortom kvalet, där valet är gjort. Socgeprocessen är avklarad. Klokheten har sagt sitt. Därefter är det bortom min kontroll. Kontrollförlusten ger mig lusten till att leva fritt. Framöver tas möjligeherna för vad de är.

 

Sol över stigen jag spatserar på... hoppas vi ;)

Ha en fin eftermiddag! pepp.

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.