icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Linnis blogg

Kalorisnål 1421260
Min väg mot att bli frisk från stress, må bra inifrån och ut - god hälsa!
Med att må bra innebär att minska kraven, förebygga, minska stressen och återfå kontrollen över min vikt.
Vägen är inte spikrak och inte enkom steg i rätt riktning mot målet, vägen dit ser jag som en lärorik och tuff promenad.

Huvudsaken är enligt mig att man är på väg och att det är ett steg i rätt riktning i sig som gör mödan värd.
Steg läggs till danssteg, nu är det bara resten kvar mot god hälsa.
11 januari 2019 13:31
2

2018 med 36

Åter var 2018. Talet med stor vikt var 36. Hade på förhand bestämt mig att 36 var mitt målnummer. Antal år levda i sverige, 36. Antal födelseår, 36stycken. Storleken 36 var målet med viktnedgången. Jag levde hela mitt 36år till fullo. På riktigt nådde jag målet med bonus om total viktnedgång slutade 2018 på 36kilo. 

Trettiosex. En siffra som jag kommer att bära med mig i mitt hjärta hela livet. Samtdigt som året innefattade 3 operationer. Tre åkommor att åtgärdade. Långa tre reahabiliteringsperioder. Tre och sex. Livet var 36. Jag gick medvetet ur min relation till singelliv för att finna och möta fantastiska människor. Valde mitt liv före att kompromissa lyckan före att någon annans olycka skulle få mitt sällskap. Valde att stå upp för mitt värde, samtidgt värderade jag mig själv högre än någonsin tidigare.

Livet 2018 var inte enkelt. Förlorade vänskaper inte värda att hålla fast vid men detta öppnade upp möjlighter till nya fina. Resurseffektivisering. Ekonomiks engerihushållning. Besvikelser av vikt gav förväntningarna en törn men också potential till att bli wowad. Tomhet och saknad efter bortgång av käraste mormor. Byte av jobb till behov av söka nytt spännande. Ensamheten matade mig, men santidgt mättar även den en hungirg. Sjukdom och fysisk ohälsa lockade fram ett bottenfall av rang för pyskisket. Konstigt nog, var året 2018 ett år som stod ut. Jag tog kommandot över mitt liv, min hälsa och min framtid. Ett omtag. Rationaliseringar av dysfunktionalitet. Effektivt välja om och välja rätt.

2019 - känns som att jag stötte i avgrundets botten i slutet av 2018 och studsade upp med kraft in i nya. Stark. Uppskattningsförmögen av vad jag har. Vad jag kan få. Hur mycket bättre det kan vara och bli. Känslan av att det bästa ligger och väntar på mig. Detta året är mitt framtidens år. Där det äkta och riktiga finns. The best is yet to come.

Ta hand om ert år. Er själva. Må väl. Var snälla. Le brett åt vad året har att ge, oavsett om det är beskt och bittert ibland så är det livet och det är det vi lever för, för att få uppleva variaioner och motgångar för att sen uppksata medvind och framgång i smått som stort och sött liksom salt.

Jag firar framgång, mitt liv och att jag lever vid sidan om vad som langas mig. Glädje, sorg, hälsa-ohälsa och allt däremellan. Wowa mig 2019 som jag blev wowad av den finaste daten i mitt liv 2018!

KRAM å PEPP - God fortsättning

1f22af45-3841-42d2-9c2c-fd895554014f.jpeg

Gillar

Kommentarer

  • 11 jan 2019 15:20

    Vilket händelserikt år du verkar ha haft och trots tråkiga saker så verkar det positiva överväga och du har en positiv syn på kommande år! Heja, heja och god fortsättning på dig med!

  • 15 jan 2019 16:34

    Tack mosel! Åren är inte de andra lika :P

    2019! Ett gott år för oss båda hoppas vi! KRAM å Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.